Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Білокриницька селищна рада» (код ЄДРПОУ: 26432560) був реорганізований і увійшов до складу Великоолександрівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації «Генеральний план села Білоусове, Великоолександрівського району, Херсонської області» з метою врахування громадських інтересів

На виконання розпорядження в.п. селищного голови – секретаря Білокриницької селищної ради № 18-ОД від 05 листопада 2019 року «Про проведення громадського обговорення проектів "Генеральний план селища Кар'єрне, Великоолександрівського району, Херсонської області", "Генеральний план села Білоусове, Великоолександрівського району, Херсонської області" та громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення Генеральних планів смт Кар'єрне та села Білоусове», відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555 «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою урахування громадських і приватних інтересів при плануванні і забудові села Білоусове Великоолександрівського району Херсонської області з 6 листопада 2019 року оприлюднюються матеріали проекту «Генеральний план села Білоусове, Великоолександрівського району, Херсонської області».

Загальна площа земельної ділянки орієнтовно 37,86 га.

Розробник проекту ТОВ «Укртехінвентаризація» м. Таврійськ, код ЄДРПОУ 38487499.

Замовник проекту – Білокриницька селищна рада; місцезнаходження за адресою: вул. Центральна, 1, смт Біла Криниця, Великоолександрівський район, Херсонська область.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій: спеціаліст-землевпорядник Білокриницької селищної ради Гарус Лариса Вікторівна.

Мета проекту містобудівної документації: забезпечення планомірного, економічного, обґрунтованого і комплексного розвитку населеного пункту, підвищення рівня його благоустрою та створення сприятливих умов життєдіяльності населення.

З текстовою та графічною частинами проекту «Генеральний план села Білоусове, Великоолександрівського району, Херсонської області» можна ознайомитися з 6 листопада 2019 року до 6 грудня 2019 року на офіційному веб-сайті Білокриницької селищної ради за посиланнями, що містяться у кінці цього повідомлення, та в приміщенні Білокриницької селищної ради за адресою: вул. Центральна, 1, смт Біла Криниця, Великоолександрівський район, Херсонська область.

Відповідно до частини шостої статті 21 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції що надійшли після встановленого строку залишаються без розгляду.

У громадських слуханнях можуть взяти участь: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території села Білоусове на місцевому рівні; власники та користувачі земельних ділянок розташованих на території щодо якої розробляється документація та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції та зауваження слід подавати до Білокриницької селищної ради за адресою: вул. Центральна, 1, смт Біла Криниця, Великоолександрівський район, Херсонська область, тел. (05532) 22041.

Термін подання пропозицій – з 06 листопада по 05 грудня 2019 року.

Заплановані інформаційні заходи у вигляді громадських слухань при обговоренні проекту містобудівної документації «Генеральний план села Білоусове, Великоолександрівського району, Херсонської області», будуть проведені в приміщенні Кар’єрського будинку культури 21 листопада 2019 року о 14.00 за адресою: вул. Перемоги, 29, смт Кар’єрне, Великоолександрівський район, Херсонська область.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень, які подаються під час проведення громадських слухань, а саме – по 05 грудня 2019 року включно.

Перегляд графічного та текстового матеріалу генерального плану тут.

Сергій Сіряк, в.п. селищного голови – секретар Білокриницької селищної ради

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *